Üdvözöljük weboldalunkon!


A BOCZKÓ & BOCZKÓ Kft. 2002 óta folytatja tevékenységét az ország különböző területein.

Telephelyünk, irodánk Ajkán van. Dolgozóink több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a technológiai hő- és hangszigetelés területén. Rendelkezünk 8-10 főnek megfelelő bádogos műhellyel, a szükséges korszerű gépi berendezésekkel, szerszámokkal valamint többmilliós anyagkészlettel. Megrendelőink igényeit a kor műszaki szinvonalának megfelelően igyekszünk kielégiteni, ezen felül a legkorszerűbb hő- és hangszigetelő anyagokat, burkolatokat ajánljuk fel beépitésre. Elsődleges célunk Megrendelőink maximális elégedettsége. Képgalériánk bemutatja az előzőekben felkinált szolgáltatásaink összességét...

 

Refereciák

BŐVEBBEN

Kapacitásbővítés

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott:

„Asztalosipari gyártótechnológia fejlesztése a Boczkó & Boczkó Kft-nél”
(8400 Ajka, Gyártelep 1961/5 HRSZ: 1961)

című
GINOP-1.2.8-20-2020-01952 jelű pályázat
a
Támogató
döntése alapján,
13.475.287,- Ft
összegű támogatást nyert el!

 

 

Támogatás mértéke: 70%

Projekt tényleges befejezése: 2022.03.31.

 

Projekt bemutatása: A Boczkó & Boczkó Kft közel 14 millió forint összegű feltételesen visszatérítendő támogatást nyert el az „Asztalosipari gyártótechnológia fejlesztése a Boczkó & Boczkó Kft-nél” című – Gazdaságfejlesztési Operatív Program mikro-, kis- és középvállalkozások számára kiírt pályázat keretében. A 19.250.410,- forintos összköltségvetésű beruházásból eszközbeszerzést valósítottunk meg.

 

A projektet a 2021.12.07-én történt megrendelés elküldésével megkezdtük.

Pályázatunkat a felhívásban szereplő, technológiai korszerűsítést eredményező új eszközök beszerzésével valósítottuk meg. A megvalósuló projekt az alkalmazott technológia, módszer állapotában a hatékonyság tekintetében okozott változást. A projekt megvalósításával vállaltuk a technológiai fejlesztés megvalósításán keresztül a munkahelyek megtartását. A projekt megvalósításával a koronavírus okozta gazdasági válság hatását kívántuk tompítani, jövedelmezőségünk és eredményességünk javítását terveztük elérni. Vállalkozásunk vállalta, hogy a 2020. április havi átlagos statisztikai állományi létszám, 9fő (legalább 90%-ának megfelelő számú munkavállalót foglakoztat a megvalósítási időszak során.

 

Vállalkozásunk a pályázati felhívásban meghatározott tartalmi elemeknek eleget tett. A minőségnek és a pontos munkavégzésnek, valamint a korszerű gépeknek köszönhetően a megrendelési volumen várhatóan növekedési tendenciát mutat. Társaságunk a fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vette, ezért a fejlesztés befejezésével azonnal integrálódott a napi működésbe. A társaságunk megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

Társaságunk a projekt megvalósításától a korszerű gépekkel végzett munka révén a magas minőségű kibocsátás volumenének növekedését, illetve a gyártási kapacitásának bővítését várja.

 

A projekt keretében beszerzett eszközök üzembehelyezése 2022.03.31-ig bezárólag megtörtént, az eszközök rendeltetésszerű használatba vételére 2022.03.31-én került sor. Ez idő alatt a vállalkozásnak biztosítania kellett az üzemszerű működés műszaki, technikai, hatósági feltételeit.

 

A fejlesztés sikeresen befejeződött, amely teljes mértékben visszaigazolta a tervadatok megvalósíthatóságát. Az üzembe állított új berendezések hatékonysága minőségben is mérhető. Ez a minőség biztosítja cégünk piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

 

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam a Gyártó kapacitás növelése a Boczkó & Boczkó Kft-nél beruházásához nyújtott támogatásának összege: 13.475.287, - Ft

 

http://www.szechenyi2020.hu/


 

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott:

"Kapacitásbővítés a Boczkó & Boczkó Kft-nél."
(8400 Ajka, Alinka utca 20. A. ép.)

című
GINOP-1.2.2-16-2017-01615 jelű pályázat
a
Támogató
döntése alapján,
24.997.696,- Ft
összegű támogatást nyert el!

 

Támogatás mértéke: 50%

Projekt tényleges befejezése: 2018.11.08.

 

Projekt bemutatása: A projekt 100%-ban megvalósult. A projektben megjelölt gyártó termelő berendezések kifizetésre, leszállításra majd beüzemelésre kerültek:

 

1db „HALMOS lemezszabász berendezés” plazma technológiás, „ESPRIT ARROW”

vágóasztallal

1 db FZ típusú függőleges tengelyű motoros, pneumatikus peremező

1 db KTE-1 motoros lemeztáblásító berendezés krómacél késsel

3 db CA2 1 tonna terhelhetőségű letekercselő egység

1 db BM1 falcológép

1 db SMW 50.22 motoros peremező gép 6 pár rádlival

1 db SMW 50.22 motoros peremező gép teljes ipari bádogos görgőpár készlettel,

svejf előlappal, hullámos felhajtást támogtó előlappal, osztott előlappal

1 db SMW 50.20 motoros peremező gép, rögzítő lábbal

1 db RLP1 pneumatikus sorlyukasztó

1db RSM1 motoros hengerítő és duplaperemező gép csúszóra rakott perem

lehetőségével

A pályázat során 11db gyártó-termelő eszköz beszerzése valósult meg a célunk elérése érdekében. Vállalkozásunk termelési értékláncban előrelépő vállalkozás, mert a jelen beruházással a meglévő gyártási kapacitásunkat tovább bővítettük új technológiával, annak érdekében, hogy új termékek gyártást tudjuk megkezdeni.

A berendezések az üzembe helyezést követően teljes kapacitással működnek. A korszerű, innovatív gyártó berendezések lehetővé teszik a gyors, hatékony, minőségi késztermék-előállítást, mely hozzájárul cégünk dinamikus fejlődéséhez.

A projekt eredményeként javul a vállalkozás versenyképessége, munkahelymegtartó, jövedelemtermelő képessége. A beruházás segíti a területi különbségek csökkentését, valamint a fenntartható, intelligens és befogadó növekedést.

 

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam a Boczko & Boczko Kft. beruházásához nyújtott támogatásának összege: 24.997.696,- Ft

http://www.szechenyi2020.hu/


 

 

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott:

" Telephelyfejlesztés a Boczkó & Boczkó Kft-nél. "
(8400 Ajka, Alinka utca 20 A. ép.)
című
GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01128 jelű pályázat
a
Támogató
döntése szerint 50.000.000,- Ft
összegű támogatást nyert el!A támogatás intenzitása: 26.48 %

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam a Boczkó & Boczkó Kft. beruházásához nyújtott támogatásának összege: 50.000.000,- Ft
A konstrukció keretében igényelt kölcsön összege: 119.961.958,- Ft


A projekt leírása:

A Boczkó & Boczkó Kft. 2002-ben alakult vállalkozás. Fő profilja gépészeti hő- és hangszigetelés, lemezburkolás (ipari bádogozás), speciális hőcserélő, valamint egyedi gépek (hőcserélő berendezések, speciális ipari gépek) gyártása. Folyamatos fejlődésnek köszönhetően Magyarországon az egyik piacvezető cégévé váltunk ebben a szegmensben.

A folyamatos fejlődést szem előtt tartva a jelen projekt célja új telephely létesítése gyártási kapacitásunk további bővítése céljából, ahol az elvárt és megszokott színvonalú szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleink számára, illetve a gyártás technológiájának modernizálása volt, ahol az elvárt és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink számára.
A jelen pályázati konstrukció keretében egy több mint 800 m2 alapterületű csarnoképület építési munkálatai valósultak meg, valamint innovatív gyártástechnológiát képviselő gépekkel bővítettük eszközparkunkat, melyek szintén a projekt keretében kerültek beszerzésre és üzembe helyezésre.

A projekt gépbeszerzései:
1db EDGETEQ S-300 típusú élzáró gép
1db SAWTEQ B-200 szorítógerendás táblafelosztó gép

A fejlesztés sikeresen befejeződött, amely teljes mértékben visszaigazolta a tervadatok megvalósíthatóságát. Az üzembe állított új eszközök hatékonysága minőségben és kapacitás növekedésében is mérhető. Ez a minőség biztosítja a cég piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2020.10.14

http://www.szechenyi2020.hu/